lokalpolitik

Her ser du mine personlige mærkesager

  • Et par mellemlange uddannelser kunne vi godt bruge.
  • MF ’er her fra Kommunen.
  • A11. Mere fremkommelighed.
  • Kommunen skal friholdes for master og vindmøller.
  • Kommunens erhvervsimage forbedres.
  • Meget mindre urenset spildevand i Vadehavet.

Jeg har lånt en lille video fra Bjarne Lund Henneberg. Han er SF’er, men en SF*er kan også lave videoguldkorn, som på letforståelig vis forklarer hvad vi har gang i – her i kommunen. Det handler om de 5 overløb kommunen har, som lader spildevandet løbe urenset ud i Vadehavet, efter store regnskyl. Ca. 5x årligt.

Det kan vi ikke være bekendt. KLIK HER

SAMARBEJDE

I kommunalpolitik gælder det om at få mest muligt ud af de penge man har til rådighed. Der kan altid forbedres på tingene, og når det gælder om at bruge pengene fornuftig, mener jeg at forandring fryder. Der er hele tiden bedre måder at bruge pengene på, og der vil hvert år være brug for at skære ting fra, som ikke mere skal ha så mange penge som tidligere. På den måde bliver der penge til nye aktiviteter.

Erhvervsudvikling i Tønder Kommune

Et godt job til Tønder Erhvervsråd

Det kunne være fint hvis Tønder Erhvervsråd ville sætte sig for at flytte Tønder opad på DI-listen over danske Kommuners lokale erhvervsimage. Hvis man tog fat i de virksomheder som har sendt Tønder helt til bunds, så kunne man vel godt – med lidt positivt samarbejde få næste års besvarelser flyttet list opad på listen. SE listen fra 2018 KLIK HER

Bosætning

Der er naturoplevelser til alle i Tønder Kommune

Tilbagegang i befolkning er forhåbentlig bremset op, men der skal sættes ind på mange fronter for at vende kurven.

Befolkningudviklingen er det meget svær at påvirke. Der er store kræfter at kæmpe imod. Det største og mest uovervindelige problem er at de unge flytter fra byen for at studere. Derfor er det meget vigtigt at vi fastholder uddannelsestilbud i Kommunen.