lokalpolitik

Her ser du mine personlige mærkesager

  • Et par mellemlange uddannelser kunne vi godt bruge.
  • MF ’er her fra Kommunen.
  • A11. Mere fremkommelighed.
  • Vindmøller har vi nok af.
  • Kommunens erhvervsimage forbedres.
  • Meget mindre urenset spildevand i Vadehavet.

Jeg har lånt en lille video fra Bjarne Lund Henneberg. Han er SF’er, men en SF*er kan også lave videoguldkorn, som på letforståelig vis forklarer hvad vi har gang i – her i kommunen. Det handler om de 5 overløb kommunen har, som lader spildevandet løbe urenset ud i Vadehavet, efter store regnskyl. Ca. 5x årligt.

Det kan vi ikke være bekendt. KLIK HER

SAMARBEJDE

I kommunalpolitik gælder det om at få mest muligt ud af de penge man har til rådighed. Der kan altid forbedres på tingene, og når det gælder om at bruge pengene fornuftig, mener jeg at forandring fryder. Der er hele tiden bedre måder at bruge pengene på, og der vil hvert år være brug for at skære ting fra, som ikke mere skal ha så mange penge som tidligere. På den måde bliver der penge til nye aktiviteter.

Bosætning

Der er naturoplevelser til alle i Tønder Kommune

Tilbagegang i befolkning må stoppes. Der skal sættes ind på mange fronter for at vende kurven.

Befolkningudviklingen er det meget svær at påvirke. Der er store kræfter at kæmpe imod. Det største og mest uovervindelige problem er at de unge flytter fra byen for at studere. Derfor er det meget vigtigt at vi fastholder uddannelsestilbud i Kommunen.

Og så er det vigtigt at tilflyttere har kvalitet. Vi skal ikke være slutdestination for dem de andre kommuner ikke vil ha.